Hulp bij controle

Wat houdt een controle in?


Wanneer u gebruik maakt van de WBSO- of RDA-regeling, kan het voorkomen dat de subsidieverstrekker (RVO) een controle aankondigt. Of het nu gaat om een desk controle of een bedrijfsbezoek, een goede en sluitende uren- en projectadministratie is hierbij noodzakelijk. Beschikt u over een administratie die voldoet aan alle geldende reglementen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over boetes of het terugbetalen van subsidie. Bent u echter niet zeker of uw administratie volledig voldoet aan de geldende eisen, dan biedt Gouden Kubus hierbij graag ondersteuning in de vorm van een pre-controle.


Pre-controle


Onze pre-controle dienst verlaagt uw risico op boetes of het onverwacht terugbetalen van subsidiegelden. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van subsidies en de benodigde administratie, zijn wij in staat u gericht te adviseren over mogelijke valkuilen. Daarnaast kunnen wij bij een pre-controle adviseren over de mogelijkheden om het subsidiepotentieel beter te benutten. Voor bestaande klanten van Gouden Kubus is deze service inbegrepen in onze fullservice dienstverlening.


Wat houdt pre-controle in?


Bij een pre-controle komen o.a. de volgende zaken aan bod:

  • Een grondige analyse van de urenadministratie;
  • Een inhoudelijke analyse van de projectdocumentatie;
  • Gerichte adviezen over verbeteringen en aandachtspunten;
  • Indien nodig verschaffen we templates die voldoen aan alle bij RVO geldende richtlijnen.


Voor meer informatie, neem contact op met een van onze consultants via het contactformulier of telefonisch op 035-7852734.