Zuidelijke Innovatie Subsidie

Organisaties gevestigd zijn in de provincie Zeeland, Noord-Brabant of Limburg kunnen dit jaar extra subsidie aanvragen voor hun projecten. Voorwaarde is wel dat de projecten de concurrentiepositie in de regio verbetert. 


De OP-Zuid subsidie stimuleert mkb ondernemingen in de regio Zuid-Nederland om een positieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van de digitale agenda, efficiënt gebruik van hulpbronnen en het verhogen van de arbeidsparticipatie. 


Ontwikkelt u als bedrijf een nieuw product, proces of dienst met een technische uitdaging? Dan komt uw project mogelijk in aanmerking voor de OP-Zuid subsidie. De subsidie kan per project oplopen tot 35-40% van de projectkosten met een maximum van 250.000 euro. Werkt u samen met een ander bedrijf in een cluster-project, dan kan de subsidie waarschijnlijk oplopen tot 50% voor mkb ondernemingen met een maximum van € 1 miljoen.


Het goede nieuws is dat er een extra budget van circa € 8 miljoen euro beschikbaar wordt gesteld. Organisaties kunnen vanaf 1 september de subsidie aanvragen via Gouden Kubus. 


 Wilt u meer weten?  Neem dan contact op met Gouden Kubus.